Прокуратура припинила неправомірні дії Новомиргородської міськради

Листопад 29, 2014 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

За адміністративним позовом прокурора Новомиргородського району діяльність міської ради визнано неправомірною в частині невжиття заходів з дострокового припинення повноважень двох депутатів міськради, які водночас являлись заступниками міського голови.

Прокуратурою району вказаний позов заявлено у зв’язку з неможливістю поєднання депутатами міської ради своєї службової діяльності на цих посадах з посадами заступників міського голови та набранням законної сили рішень суду про притягнення депутатів до адміністративної відповідальності за корупційні правопорушення.
Відповідно до рішення суду позов прокурора району задоволено. Міській раді заборонено реєструвати вказаних осіб як депутатів міської ради, надавати можливість приймати участь у роботі сесії ради, її постійних комісій у якості депутатів, користуватися правами та обов’язками депутатів, зобов’язано міськраду включити даних осіб до складу виконкому.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool