Прокуратура подаватиме апеляційну скаргу щодо призначеного запобіжного заходу підозрюваним у вимагання коштів

Жовтень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

За клопотанням слідчого органів поліції, підтриманого у судовому засіданні процесуальним прокурором, Ленінським районним судом обрано запобіжні заходи трьом фігурантам справи за фактом вимагання коштів у фермера з Устинівського району.

Прокуратура орієнтувала суд на необхідності призначення на час слідства всім підозрюваним максимального запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави. Вимогу прокуратури суд задовольнив частково.

Так, ймовірному організатору вимагання слідчим суддею обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на два місяці з визначенням розміру застави у 142 тис грн. В той час, як іншим двом учасникам обрані запобіжні заходи у виді домашнього арешту строком на 60 діб.

Наразі на зазначені ухвали готуються апеляційні скарги, в яких прокуратура наполягатиме на триманні підозрюваних під вартою.

Нагадаємо, 29 вересня 2018 року правоохоронці затримали трьох чоловіків за підозрою у вимаганні кількох десятків тисяч доларів у фермера з Устинівського району. За ці гроші вказані особи обіцяли не чіпати його врожай соняшника. В рамках слідства затриманим особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool