Прокуратура передала до суду справу чергових незаконних лісорубів

Червень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 646 | Коментарі: 0

Новоукраїнська місцева прокуратура направила на судовий розгляд обвинувальний акт за фактом незаконної порубки дерев (ст. 246 КК України) на території колії перегону станцій Новоукраїнка-Плетений Ташлик Одеської залізниці.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у лютому 2018 року двоє місцевих жителів, без жодних дозвільних документів, на території розташованій вздовж перегону станції Новоукраїнка-Плетений Ташлик Одеської залізниці, здійснили незаконну порубку близько десятка дерев захисного лісонасадження - кленів та акації.

Чоловіки пояснили, що хотіли продати дерева на дрова та таким чином підзаробити.

За скоєне незаконним лісорубам загрожує обмеження або позбавлення волі від двох до п’яти років.
Зауважимо, що за процесуального керівництва органів прокуратури з початку року до судів області направлено дев”ять обвинувальних актів за фактами незаконної порубки лісу та лісових насаджень.

Прокуратура вкотре нагадує, що за знищення лісових насаджень передбачена кримінальна відповідальність. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool