Прокуратура обвинувачує ліквідатора «Кіровоградекологія» у зловживанні службовим становищем

Лютий 16, 2018 | Новини | Переглядів: 666 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури завершено слідство у кримінальному провадженні за фактом зловживань при проведенні ліквідації банкрута Акціонерного товариства закритого типу «Кіровоградекологія».

Слідством встановлено, що ліквідатор привласнив кошти підприємства, отримані від реалізації заставного майна, на загальну суму 88 тис грн.

При цьому до офіційних документів вніс недостовірні відомості про направлення вищевказаної суми коштів на задоволення вимог кредитора.

На даний час, місцевою прокуратурою затверджено і спрямовано до суду обвинувальний акт відносно ліквідатора за ч. 1 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool