Прокуратура направила до суду справу за обвинуваченням чиновника у зловживанні при розпорядженні землею

Березень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Кіровоградською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього заступника керівника Управління Держземагенства у Кіровоградському районі.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що чиновник погодив проект землеустрою щодо відведення у приватну власність фізичної особи земельної ділянки, яка на момент погодження перебувала у постійному користуванні Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС в області та не могла бути передана у приватну власність іншій особі. Вказане призвело до незаконного вилучення даної земельної ділянки, ринкова вартість якої на момент вчинення інкримінованого злочину становила близько 260 тис грн.

Колишньому чиновнику інкримінується вчинення злочину, передбачене ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України, а саме зловживання службовим становищем.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному проваджені завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool