Прокуратура Кіровоградської області виявила порушення бюджетного законодавства у діях службових осіб райдержадміністрації

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1440 | Коментарі: 0

Органами прокуратури області в порядку правозахисної діяльності здійснено перевірки дотримання бюджетного законодавства при виконанні регіональних бюджетних програм. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

За результатами прокурорської перевірки порушено кримінальну справу за ознаками, складу злочину, передбаченого ч.2 ст.191 КК України за фактом перевищення службовими особами однієї РДА своїх службових обов»язків, що спричинило тяжкі наслідки.

У ході реалізації відповідних програм економічного та соціального розвитку цього району, заплановано кошти з районного бюджету на здійснення фінансової підтримки юридичних та фізичних осіб, які створюють нове та розширюють існуюче виробництво тваринницької продукції шляхом повернення 20% понесених витрат на виробництво, реконструкцію споруд, обладнання, поголів”я. Службові особи райдержадміністрації розглянувши документи, надані одним із товариств (якими фактичного не підтверджено витрати на будівництво саме об”єктів галузі тваринництва на території району), у порушення вимог закону, без проведення конкурсу, відшкодували цьому товариству часткову компенсацію витрат на будівництво, реконструкцію споруд, обладнання та перерахували кошти з районного бюджету у сумі 105 тис. грн..
Триває слідство.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool