Прокуратура Кіровоградщини в черговий раз звертається до громадськості з проханням повідомляти про факти правопорушень, вчинених стосовно учасників подій Революції Гідності

Травень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

На виконання доручення Генерального прокурора України Віктора Шокіна органи прокуратури Кіровоградської області продовжують розслідувати та збирати інформацію від небайдужих громадян про факти порушення Закону посадовцями виконавчої влади, правоохоронцями та суддями, вчиненні стосовно учасників протестних акцій під час Революції Гідності.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією із зазначених питань, звертайтеся до прокуратури області за тел. 27-61-20. Також ви можете написати листа на електронну адресу: oblprokuratura@kir.gp.gov.ua, або залишити повідомлення на офіційній сторінці прокуратури Кіровоградської області у мережі Facebook: https://www.facebook.com/pages. Конфіденційність джерел отриманої інформації гарантується.
Окремо звертаємо увагу на діючий у Генеральній прокуратурі України «Реєстр проваджень про злочини під час Революції Гідності» http://rrg.gp.gov.ua/.
Найбільш важливим розділом у цьому реєстрі для слідства є розділ «допомога слідству». Тому ще раз наголошуємо, що кожен відомий громадянам факт про правопорушення, вчинені під час Революції Гідності, допоможе при розслідуванні вказаних злочинів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool