Прокуратура Кіровоградщини повернула державі 100 га сільгоспугідь, вартістю 7 млн грн

Березень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 2142 | Коментарі: 0

За наполегливої позиції прокуратури Кіровоградської області Кропивницьким апеляційним судом скасоване рішення суду першої інстанції та задоволено апеляційну скаргу прокурора щодо повернення державі 100 га сільськогосподарських земель на суму майже 7 млн грн.

Мова йде про землі, призначені для випасання худоби, що розташовані на території Розсохуватської сільської ради Маловисківського району.

Попри тривалий судовий розгляд прокурору в судовому порядку вдалося довести неправомірність користування фізичною особою вказаними земельними ділянками та останнього судом зобов’язано повернути землі законному розпоряднику.

На даний час рішення суду виконано, до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права внесено відповідні відомості.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool