Прокуратура Кіровоградщини налагоджує повну прозорість своєї діяльності

Травень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

При прокуратурі Кіровоградщини створено Консультативну раду до складу якої запрошено депутатів органів місцевого самоврядування, представників об’єднань громадян, активістів, представників профспілкових організацій та ЗМІ.

Відповідний наказ від 11 квітня 2014 року затверджено прокурором Кіровоградської області.
Першочерговим завданнями Консультативної ради є налагодження ефективних взаємовідносин прокуратури з інститутами громадянського суспільства, урахування громадської думки при обговоренні та ухваленні рішень з питань діяльності наглядового відомства.
Функціонування новоствореного консультативного органу сприятиме підвищенню ефективності діяльності прокуратури та дасть можливість громадянам вільно обговорювати з представниками прокуратури області ті чи інші гострі проблеми регіону та знаходити шляхи їх вирішення.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool