Прокуратура: «Гаряча лінія» для підприємців Кіровоградщини

Червень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

З метою виключення випадків незаконного втручання контролюючих органів та органів влади у діяльність підприємств, установ, організацій, інших господарюючих суб’єктів у прокуратурі Кіровоградської області організовано роботу телефону «гарячої лінії» - (0522) 22-75-10.

За даним номером усі суб’єкти господарювання, права або законні інтереси яких порушено службовими особами органів державної влади і контролю, у робочі дні з 9 до 18 години мають можливість звернутися до прокуратури області.
За повідомленнями будуть організовуватися відповідні перевірки, вживатимуться заходи до поновлення порушених прав.
«Жодне звернення не пройде поза нашою увагою, - сказав прокурор області Олег Левицький, - Будемо також перевіряти викладені у ЗМІ факти про порушення прав підприємців, законність проведення перевірок суб’єктів бізнесу контролюючими органами». За словами прокурора області «в регіоні повинен бути поставлений заслін цьому беззаконню».
Про роботу «гарячих ліній» громадськість буде інформуватися додатково.
Нагадаємо, що прокурор області Олег Левицький 31 травня на нараді облдержадміністрації з правоохоронними та контролюючими органами регіону, а також органами влади та місцевого самоврядування поставив вимогу перед присутніми вжити заходів до нівелювання тиску на підприємницьку та господарську діяльність з боку правоохоронців та контролюючих органів
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool