Прокуратура домоглась справедливого покарання для чоловіка, який побив до смерті свого знайомого

Березень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

Прокуратура Кіровоградської області у суді апеляційної інстанції домоглась справедливого покарання – 7 років реального позбавлення волі, для чоловіка, який побив до смерті свого знайомого.

Трагічна подія мала місце 19 листопада 2016 року в м. Новоукраїнка. Так, в ході сварки засуджений штовхнув потерпілого на землю та почав бити ногами.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала в результаті отриманих тілесних ушкоджень, а саме: закритої травми шиї з переломом під’язичної кістки та хрящів гортані, двостороннього перелому ребер з крововиливом.

За скоєне судом першої інстанції чоловіка засуджено до умовного терміну покарання. Не погоджуючись з вказаним рішенням суду прокуратура звернулась до апеляційної інстанції з вимогою призначити йому покарання у виді 7 років реального позбавлення волі. В обґрунтуванні своїх вимог прокурор наголошував на невідповідності призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення.

Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури. Чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 7 років реального позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool