Прокуратура через суд зобов’язала одне із підприємств Гайворонщини дбати про захисну споруду

Вересень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Судом задоволено позовні вимоги прокуратури Кіровоградської області та зобов’язано ПАТ «Гайворонське АТП 13538» зберігати два протирадіаційні сховища.

За словами начальника управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області Зої Федунець підприємство відмовилося приймати на утримання вказані об’єкти цивільної оборони.
«Вивченням стану законності за вказаною тематикою було встановлено, що 2 протирадіаційні сховища, які належать Фонду державного майна України у порушення вимог Закону не передані відповідному господарству на зберігання. Причиною цього стала відмова суб’єкту господарювання укладати з Фондом договір на безоплатне зберігання сховищ»,- розповідає прокурор.
Враховуючи викладене, прокуратура області через суд зобов’язала підприємство виконати вимоги Закону та взяти на себе зобов’язання із зберігання 2 захисних споруд.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool