Профілактичні заходи «Зброя, вибухівка» на Кіровоградщині

Грудень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

Учора, приблизно о 12 годині 50 хвилин, інспекторами ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в Кіровоградській області на стаціонарному посту ДПС ДАІ, що розташований у селищі Олександрівка, у ході проведення загальнодержавних профілактичних заходів «Зброя, вибухівка» був зупинений автомобіль ВАЗ-21099, під керуванням мешканця сусідньої області.

Під час перевірки реєстраційних документів чоловік помітно нервував, що і викликало підозру у досвідчених правоохоронців. Було прийнято рішення про огляд салону автівки. Вартові доріг на місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу Олександрівського районного відділу УМВС України в області.
Працівники ДАІ не помилилися – водієві було що приховувати. Під пасажирським сидінням було знайдено згорток із тканини, у якому виявлені: пістолет «Макарова” калібром 9 мм (із знищеним номером), 1 магазин до нього та 7 набоїв. Також у даному згортку знайдені шприц із рідиною бурого кольору та пакунок із подрібненою речовиною рослинного походження. Вилучені предмети направлені на експертизу до НДЕКЦ при УМВС України в області. Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool