Профілактичні заходи відбулись в Знам’янському, Компаніївському та Благовіщенському районах Кіровоградської області

Березень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградської області постійно проводять роз’яснювальну роботу з населенням для того, щоб нагадати людям життєво важливі правила поведінки в повсякденному житті та попередити вогневі випадки у житловому секторі.

11 березня відбулись профілактичні роз’яснювальні заходи в Знам’янському, Компаніївському та Благовіщенському районах Кіровоградської області.

Зокрема рятувальники розповіли, що найбільш вразливими верствами населення, які найчастіше зазнають негативних наслідків необережної поведінки, є діти, одинокі громадяни похилого віку, люди з особливими потребами, громадяни, які ведуть асоціальний спосіб життя. Проте навіть свідомі громадяни можуть потрапити у небезпеку, якщо знехтують правилами безпечного використання побутових газо- та електроприладів, не перевірять справність обігрівальних приладів, витяжних систем, димоходів або порядкуючи на своїй садибі, залишать без нагляду розкладене багаття тощо. Батькам рятувальники нагадали, що діти потребують пильної уваги, адже їхні пустощі з небезпечними предметами чи сірниками можуть коштувати здоров’я та навіть життя не лише їм самим, а й тим особам, які з ними поряд. Фахівці Служби порятунку звернули увагу громадян на те, що найменша недбалість часто має великі трагічні наслідки. Щоб правила безпечної життєдіяльності краще запам’ятались громадянам, вони отримали інформаційні листівки.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

Рятувальники Кіровоградської області постійно проводять роз’яснювальну роботу з населенням для того, щоб нагадати людям життєво важливі правила поведінки в повсякденному житті та попередити вогневі випадки у житловому секторі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool