Профілактичні рейди

Грудень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

2 грудня 2011 року Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спільно з оперуповноваженими кримінальної міліції у справах дітей МВ УМВС, кримінальної міліції у справах дітей і дільничним інспектором Кіровського РВ УМВС України в Кіровоградській області проведено черговий профілактичний рейд, 

Метою якого є профілактика вживання алкогольних та наркотичних речовин, запобігання перебуванню неповнолітніх у вечірній та нічний час на вулиці без нагляду дорослих, в комп’ютерних клубах, на дискотеках та інших громадських місцях, виявлення фактів продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім та фактів продажу алкогольних напоїв після 22.00 години.

Директор Центру Олег Краснокутський відзначив, що в ході рейду:
- відпрацьовано Ковалівський мікрорайон та прилеглу територію до нічного клубу «Провокатор»;
- 9 осіб попереджено про адміністративну відповідальність за вживання алкогольних напоїв у громадських місцях;
- з метою недопущення вживання спиртних напоїв у громадських місцях, проведено 17 профілактичних бесід;
- з метою виявлення фактів продажу алкогольних напоїв чи тютюнових виробів неповнолітнім відпрацьовано 5 торгівельних закладів (фактів продажу алкогольних напоїв або тютюнових виробів неповнолітнім не виявлено).
Неповнолітніх, які б вживали алкогольні напої в громадських місцях не виявлено. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool