Проект міського бюджету Кіровограда на наступний рік отримав схвалення виконкому

Грудень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1670 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 грудня, відбулося перше засідання новообраного складу виконавчого комітету Кіровоградської міської ради. У його роботі взяли участь 14 членів виконкому.

Центральним питанням порядку денного стало обговорення проекту міського бюджету Кіровограда на наступний рік. За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, прогнозується, що доходи міського бюджету у 2016 році складуть 1, 313 мільярдів гривень, у тому числі доходи загального фонду міського бюджету – 1, 261 мільярдів гривень, доходи спеціального фонду міського бюджету 52, 486 мільйонів гривень, де бюджет розвитку складатиме 4,304 мільйони гривень.

На таку ж суму плануються і видатки міського бюджету у наступному році..
Члени виконкому активно обговорювали запропонований проект, вносили пропозиції, намагалися деталізувати статті видаткової частини бюджету.

Міський голова Андрій Райкович запевнив колег, що у планах міської влади наповнити зміст бюджету соціально важливими галузевими програмами, реалізація яких розпочнеться у 2016 році. За результатами обговорення, члени виконкому схвалили головний фінансовий документ Кіровограда і вже у понеділок його розглянуть на засіданні бюджетної комісії міської ради.

Сьогодні виконком також вирішив надати грошову допомогу двом сім’ям загиблих учасників антитероритстичної операції для встановлення пам’ятників та впорядкування могил у розмірі 11,2 тисячі гривень кожному, та щомісячну адресну матеріальну допомогу для вирішення соціально – побутових питань родині загиблого Героя АТО і ста дванадцяти учасникам антитерористичної операції, які є мешканцями Кіровограда. Із жовтня 2015 року така допомога нараховується у сумі 572,5 гривень щомісячно.

Виконавчий комітет цього дня прийняв рішення про організацію проведення приписки громадян 1999 року народження до призовної дільниці міського військового комісаріату та низку рішень з питань захисту інтересів дітей.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool