Про прийняття до комунальної власності міста Кіровограда СМЧ-19

Лютий 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

Міською радою за участі управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради проведена наступна робота щодо прийняття до комунальної власності міста Кіровограда ДЗ "Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров'я України":

рішенням Кіровоградської міської ради від 20.01.2015 р. № 3899 "Про міський бюджет на 2015 рік" затверджені видатки з загального фонду міського бюджету за рахунок медичної субвенції для ДЗ "Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров'я України" у сумі – 2638,2 тис. грн.;
рішеннями виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 12.02.2015 року № 81 погоджено проект рішення Кіровоградської міської ради про надання згоди на прийняття до комунальної власності міста Кіровограда державного закладу "Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров'я України" та № 82 "Про затвердження мережі та штатної чисельності лікувально-профілактичних закладів комунальної власності міста Кіровограда на 2015 рік та перерозподіл бюджетних призначень" державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров'я України" з 01 січня 2015 року включено до мережі лікувально-профілактичних закладів міста Кіровограда;
рішенням Кіровоградської міської ради від 24 лютого 2015 року № 3967 "Про надання згоди" погоджено прийняття до комунальної власності міста Кіровограда ДЗ "Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров'я України" та доручено управлінню охорони здоров'я Кіровоградської міської ради направити дане рішення до Міністерства охорони здоров'я України.
Станом на 27.02.2015 року кошторис закладу на 2015 рік затверджено начальником управління охорони здоров'я, заклад відкрив в органах УДКСУ в місті Кіровограді реєстраційний рахунок. З урахуванням проведених заходів фінансування державного закладу "Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров'я України" на виплату заробітної плати працівникам прогнозується 02 березня 2015 року.
Оксана Макарук - начальник управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool