Про права людини в документальному кіно для жителів Кіровоградщини

Листопад 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

З 21 по 25 листопада 2011р. 8-й Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA завітає до Кіровоградської області.

Мандрівний фестиваль є традиційним продовженням Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Після показів у Києві, які цього року відбувалися з 25 до 31 березня, Docudays UA вирушає у подорож Україною. Цього року більш ніж 120 міст України матимуть змогу переглянути кращі документальні фільми про права людини. Не виключенням стала і Кіровоградщина.
Цього року в конкурсній програмі та поза конкурсних показах взяли участь 63 стрічки з України та інших країн Європи, США, Канади, Нової Зеландії, Індії, країн Південної Америки і Африки.
 

15 листопада 2011р. о 10.00, Дитяча екологічна громадська організація «Флора», яка є організатором фестивалю у Кіровоградській області, планує провести прес-конференцію. Метою заходу є: розповісти жителям Кіровоградщини про фестиваль, його графік, фільми та де, коли і як можна переглянути стрічки.

Адреса проведення прес-конференції: інформаційно-ресурсний центр "Громадський офіс" , м. Кіровоград, вул. Дзержинського, 53а. Контактна особа: Швидич Тетяна, тел.. 0951329155, Юлія Бочарова-Туз, тел. 0979985040

Партнерами у проведенні днів документального кіно на Кіровоградщині традиційно кожного року стають Громадська організація «Територія успіху» та Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Чижевського (ОУНБ ім. Чижевського).
Більше про фестиваль можна дізнатися на сайті http://www.docudays.org.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool