Призначено нового начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

Виконуючою обов’язки начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області призначено Тетяну Гавренкову

Наказом ДФС України від 07.09.2015 року №2850-о виконання обов‘язків начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області з 09 вересня 2015 року покладено на Гавренкову Тетяну Семенівну – заступника начальника Головного управління ДФС в області.
Очільниця подякувала колективу Головного управління за якісну роботу та відзначила, що в людях цінує професіоналізм, ініціативу та креативність.
„Я завжди відкрита для всіх вас. Ми працюємо разом вже майже рік і нами постійно вирішувалися питання по виконанню поставлених завдань ДФС України в режимі діалогу та взаєморозуміння. Я сподіваюся, що і в подальшому наша співпраця буде такою ж плідною та результативною”, - резюмувала Тетяна Гавренкова.

Кировоград: в горсовете рассказали о физической культуре и спорте (видео)

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool