Привітання від начальника УМВС

Квітень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 3217 | Коментарі: 0

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас і весь колектив, ветеранів, курсантів та слухачів з десятирічним ювілеєм Кіровоградського юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ!

У Вашому навчальному закладі сотні молодих людей здобули престижну освіту, стали достойними захисниками права, честі, справедливості та законності.

Високий авторитет інституту – це, насамперед, заслуга науково-педагогічного колективу, його творчої праці, новітніх підходів у реалізації навчального процесу, вміння досягнути поставлених цілей. Незважаючи на те, що Ваш заклад переступив рубіж лише першого десятиріччя, він завжди гідно виконував свою місію – виховання офіцерів, які здатні успішно реалізовувати професійний потенціал, нести нелегку, але почесну службу з охорони правопорядку.  

Прийміть слова вдячності за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі та виконання важливої справи – підготовки молодого покоління співробітників органів внутрішніх справ, на плечі яких лягає відповідальність за майбутнє держави та її народу. Адже Ваш навчальний заклад є потужним осередком формування міліцейської й правової еліти нашого регіону.

З нагоди свята від керівництва і особового складу УМВС України в Кіровоградській області прийміть найщиріші вітання та побажання нових наукових і практичних досягнень, професійних успіхів у служінні на благо нашої Вітчизни!

З повагою начальник УМВС України в Кіровоградській області генерал-майор міліції  В.М. Пащенко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool