ПриватБанк знизив тарифи

Серпень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

ПриватБанк знизив тарифи для користувачів унікального сервісу платежів invoice.privatbank.ua. Як повідомили в банку, завдяки цьому сервісу можна миттєво виставити рахунок на оплату будь-якого товару чи послуги. Комісія банку при оплаті електронних рахунків складе 1% від суми платежу, але не більше 15 грн.

Основною перевагою сервісу для малого бізнесу є можливість отримувати оплату за послуги або товари навіть у разі відсутності сайту, інтернет-магазину або торгової точки. Щоб виставити рахунок, достатньо заповнити просту форму і відправити його на електронну адресу або телефонний номер покупця.

Виставити рахунок на оплату товару або послуги за допомогою нашого сервісу може будь-який підприємець або приватна особа, оплатити його можна миттєво любою банківською картою, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - При цьому, комісія банку за отримання оплати буде навіть менше, ніж при інших традиційних способах перерахування коштів.

Після отримання рахунку його можна оплатити миттєво за допомогою пластикової карти або через Інтернет-банк Приват24. Всі платежі сервісу здійснюються з підтримкою технології 3D-secure, яка забезпечує повну гарантію безпеки транзакцій.

ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. У числі технологій, які були впроваджені ПриватБанком вперше на світовому ринку, - SMS-банкінг (1999 рік), ОТР-паролі через SMS (2000), Р2Р перекази між картками (2003), Електронна здача (2009), Онлайн-інкасація (2010) та інші. ПриватБанк став одним з перших банків, запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. За допомогою QR клієнти ПриватБанку можуть увійти в свій аккаунт Інтернет-банку, зняти готівку в банкоматах, заправити автомобіль на АЗС, зробити і оплатити замовлення в мобільному меню ресторанів. Сьогодні кожен третій клієнт банку користується його послугами через Інтернет і мобільні додатки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool