ПриватБанк збільшив капітал до 16,35 млрд грн

Липень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

Найбільший український банк ПАТ КБ "ПриватБанк" завершив реєстрацію нової редакції Статуту.

Як повідомили в банку, до Статуту внесені зміни, пов'язані із збільшенням статутного капіталу банку до 16 млрд. 352 млн. грн. Також ряд положень статуту приведені у відповідність зміненим нормами законодавства.

Нагадаємо, 26 квітня 2013 року в ході загальних зборів акціонерів банку було прийнято рішення про збільшення статутного капіталу на 1454523 750,00 гривень, або 9,8% від існуючого статутного капіталу. Збільшення статутного капіталу було проведено за рахунок спрямування до статутного капіталу частини прибутку банку, отриманої за результатами 2012 року. За підсумками минулого року чистий прибуток ПриватБанку стала рекордною за всю історію української банківської системи і склала 1 млрд. 533 млн. гривень.

Статутний капітал банку збільшений шляхом збільшення номінальної вартості акцій банку на 22, 50 грн. до 252, 95 грн. за акцію. Кількість випущених акцій банку і розподіл їх між акціонерами залишається без змін.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool