ПриватБанк запрошує кіровоградців отримати додаткову пенсію

Квітень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

З 1 квітня по 1 серпня нинішнього року ПриватБанк запрошує усіх кіровоградців поважного віку прийняти участь в унікальній акції. Кожен клієнт, який отримує пенсійні виплати через ПриватБанк, має можливість виграти виплату "другої пенсії" від ПриватБанку.

В акції можуть приймати участь усі пенсіонери, незалежно від дати оформлення картки для виплат. Для цього слід лише зареєструватись та чекати на перемогу. У разі виграшу, клієнт отримає на картку для виплат суму, рівну пенсії, зарахованої на карту клієнта в місяці виграшу (сума після оподаткування).

Зареєструватись для участі в акції можна декількома способами: відправивши СМС-повідомлення з кодом 6344 на номер 3777, на сайті pb.ua/pensija, акція "Друга пенсія" або в Приват24, чи навіть у банкоматі.

Переможці акції будуть обиратись кожні 2 тижні. До речі, трансляція розіграшу буде проводитися на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку. Про дні та години трансляцій ПриватБанк буде повідомляти додатково.

Пенсійна картка

Якщо до цього часу у вас немає пенсійної картки ПриватБанку - це не проблема. Її можна безкоштовно, за декілька хвилин, оформити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо ви не маєте змоги відвідати відділення особисто, працівники нашого банку можуть здійснити доставку пенсійної картки додому.

Чим швидше Ви відкриєте карту і почнете отримувати виплати, тим більше у Вас шансів на виграш! Не забувайте про своїх родичів, знайомих і близьких, вони теж мають право на участь і перемогу! Відкрити картку можна за цим посиланням!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool