ПриватБанк закликав українських інтернет-користувачів підписати петицію проти провокаторів ВКонтакті

Травень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

ПриватБанк закликав усіх українських інтернет-користувачів приєднатися до громадської ініціативи банку та підписати петицію проти брехні та провокацій у популярній соціальній мережі «ВКонтакті».

Як зазначається в зверненні банку, на сьогодні російські соціальні мережі активно використовуються радикально налаштованими елементами для дестабілізації ситуації в Україні.

ПриватБанк звертає увагу інтернет-користувачів на численні факти створення російськими провокаторами груп ВКонтакті від імені фальшивих українських користувачів, які починають підбурювати людей до насильства, агресії, мародерства. Елементарна перевірка профілів людей, які входять до складу таких груп, показує, що від імені українців виступають громадяни РФ, члени проросійських націоналістичних організацій.

У профілях «українців» часто зазначено російські номери телефонів для відновлення пароля. Також кеші пошукових систем зберігають дані про те, що «жителі Донецька», наприклад, зовсім недавно ще зазначали ВКонтакті як міста проживання Санкт-Петербург.

На жаль, адміністрація ВКонтакті не реагує на вимоги з боку користувачів, які хочуть уникнути насилля в реальному світі, закривати такі групи. Офіційні особи ВКонтакті не реагують навіть на порушення законів самої РФ. Наприклад, у таких групах часто можна зустріти заборонену фашистську свастику, під прапором якої (!) учасники групи, як вони заявляють, борються із фашизмом.

ПриватБанк закликав усіх українців, активних користувачів ВКонтакті з обережністю ставитися до всієї інформації, яка з’являється в мережі, не поширювати провокаційні пости, неправдиві новини та фотографії. Також банк пропонує українцям користуватися найпопулярнішою у світі соціальною мережею Facebook, де спілкується увесь цивілізований світ.

«Сьогодні з’являються нові можливості вивчати іноземні мови, подорожувати, читати книги, тому що високий рівень освіти – єдине, що може захистити нас від брехні та фальші, що поширюється в російських медіа», – зазначається у зверненні ПриватБанку до українських інтернет-користувачів.

Щоб заблокувати фальшивих користувачів, групи провокаторів або брехливі пости ВКонтакті, додержуйтесь інструкцій на скриншотах.

ПриватБанк запрошує підписати петицію за адресою http://privatbank.ua/stopvkontakte/


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool