ПриватБанк виплачуватиме субсидії пенсіонерам на банківську картку

Лютий 25, 2019 | Новини | Переглядів: 695 | Коментарі: 0

Як повідомили у ПриватБанку, пенсіонерам, які отримують пенсійні виплати на картки банку, не варто турбуватися про виплату субсидій. 

Починаючи з березня, вони отримуватимуть виплати на пенсійну картку, навіть без звернення до органів соціального захисту населення.

“Пенсійний фонд відтепер буде надавати до банку дві відомості: одна для нарахування пенсії, друга для нарахування субсидії, - пояснює Наталія Титаренко, керівник Напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Субсидія виплачуватиметься пенсіонеру у дату виплати пенсії, лише окремою сумою. В тексті SMS-повідомлення буде зазначено, що це субсидія”.

Нагадуємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 р. № 62 «Про внесення змін до деяких постанов України», виплата житлових субсидій пенсіонерам у готівковій формі здійснюється органами Пенсійного фонду України.

Як свідчить статистика, понад 56% (більше 90 тис.) пенсіонерів Кіровоградщини отримують пенсійни виплати на картки ПриватБанку. Найрозгалуженіша мережа відділень, банкоматів та терміналів надає змогу отримати банківські послуги у кожному дворі, що надзвичайно важливо для людей поважного віку. Безкоштовний миттєвий випуск та обслуговування пенсійних карток, пенсiя вчасно та без черги в касі будь-якого відділення, зняття готiвки у банкоматах усіх банків на території України без комісії, зарахування 7% річних на залишок власних коштів, оплата комунальних послуг без комісії, безкоштовне навчання і користування Інтернет- банком Приват24, безкоштовний виклик співробітника і доставка карт за місцем проживання, можливість отримання картки і пенсії за дорученням (отримати можна у сільській раді) - це неповний перелік переваг отримання пенсійних виплат на картки ПриватБанку.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують більше 3,5 мільйонів українських пенсіонерів.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool