ПриватБанк відкрив кредитну лінію "Кіровоградграніту"

Вересень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Приватбанк відкрив кредитну лінію на суму понад 3,5 млн. грн. одному з провідних підприємств з видобутку та обробки природного каменю - ПАТ "Кіровоградграніт" (с.Соколівське, Кіровоградський р- н, Кіровоградська область).

Як повідомили в банку, додаткове інвестування буде спрямовано на поповнення оборотних коштів, закупівлю нового обладнання і дозволить підприємству збільшити обсяги відвантаження камнещебневої продукції як українським, так і зарубіжним споживачам.

"Запропоновані ПриватБанком умови використання кредитних коштів дозволяють ефективно управляти фінансовими ресурсами і знизити реальні витрати на обслуговування кредитів", - говорить генеральний директор ПАТ "Кіровоградграніт" Юрій Кардаш.

ПриватБанк і "Кіровоградграніт" співпрацюють понад 10 років, крім кредитування банк надає компанії широкий спектр банківських продуктів, включаючи розрахункове обслуговування, конверсійні операції, зарплатний проект, банківські гарантії та інші сучасні послуги.

"ПриватБанк збільшує інвестиції в реальний сектор економіки, і такі високоефективні компанії як "Кіровоградграніт" дуже цікаві для банку, - говорить директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло. - Зі свого боку ми даємо бізнесу зрозумілу і просту процедуру отримання кредиту та доступні умови для майбутнього зростання".

Сьогодні кредитними коштами ПриватБанку користуються вже понад 245 тисяч корпоративних клієнтів. До кінця року обсяги інвестицій банку в економіку планується збільшити на 10 млрд. грн.

ПАТ “Кіровоградграніт” займається понад 40 років видобутком і виробництвом високоякісного щебеню і відсіву, на сьогоднішній день підприємство є найпотужнішим виробником високоякісної камнещебневої продукції як на Україні, так і за кордоном.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool