ПриватБанк у великодні свята працюватиме онлайн без вихідних

Квітень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

У період великодніх свят ПриватБанк буде обслуговувати корпоративних та індивідуальних клієнтів цілодобово, без вихідних і перерв. Як повідомили в банку, платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку та платежі приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом усіх свят.

«Кілька днів свят у самий розпал посівних робіт не повинні позначатися на можливостях агрокомпаній оперативно та технологічно керувати своєю діяльністю або якось обмежувати роботу всього українського бізнесу, – говорить керівник напрямку «Обслуговування малого та середнього бізнесу» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Ви можете не турбуватися про своєчасне зарахування коштів для видачі заробітної плати, перерахування платежів партнерам – наш банк дійсно працює цілодобово, а обслуговування через Інтернет дозволяє здійснювати платежі в зручний для Вас час. Бізнес повинен працювати в режимі 24/7/365».

Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки Приват24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозитний рахунок і багато інших послуг. Також без вихідних працюють термінали самообслуговування, банкомати та чергові відділення банку, адреси яких можна уточнити на сайті http://privatbank.ua/map.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool