ПриватБанк став активним учасником всеукраїнської виставки "АгроЕкспо"

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку стали активними учасниками всеукраїнської агропромислової виставки «АгроЕкспо», яка три дні, з 3 по 5 жовтня, працювала в обласному центрі.

На 36 000 м² відкритої виставкової площі, де було зібрано десятки зарубіжних і вітчизняних виробників товарів і послуг, фінансові менеджери та керівники направлень Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку демонстрували аграріям нові більш вигідні умови кредитування та агролізингу.

“ПриватБанк сьогодні відкриває нові можливості для розвитку сільського господарства в Україні, - розповідає Андрій Матвієнко, керівник направлення кредитування клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Найвигідніші умови кредитування та лізингу сільськогосподарської техніки дають можливість сільгоспвиробнику отримати найсучаснішу агротехніку уже сьогодні. А це - вагомий крок для розвитку економічного потенціалу як області, так і держави вцілому”.

“Мене особисто зацікавили не тільки умови кредитування та послуга “гарантовані платежі”, але й програма надання техніки у лізинг під 1% річних. Це дуже вигідні умови, - розповідає Віктор Чумаченко, керівник фермерського господарства. -Виставкова техніка, звичайно ж, приваблює кожного і виникає природнє бажання стати її власниками вже сьогодні. Тому присутність на таких виставках банкірів не тільки оправдана, але й дуже необхідна”.

З початку року обсяг кредитів, наданих ПриватБанком українським агропідприємствам, виріс на 18% (з 8,5 до 10,3 млрд грн). Як повідомили в банку, до кінця року планується збільшити обсяги кредитування агросектору в порівнянні з минулим роком на 25% (до 11 млрд грн) і запропонувати принципово нові механізми кредитної підтримки сільського господарства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool