ПриватБанк скоротив майже вдвічі час обслуговування клієнтів у касах кропивницьких відділень

Квітень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

Кіровоградська філія ПриватБанку отримала 13 новеньких міні-сортувальників банкнот марки GLORY. Відтепер 80 відсотків касирів отримали можливість скоротити майже вдвічі час на обслуговування клієнтів.

“Сьогодні ми з радістю повідомляємо, що каси наших відділень поповнились новими, абсолютно сучасними і технологічними пристроями для рахунку та перевірки купюр, - розповідає Аліна Плачинда, керівник Направлення “Касове обслуговування” та “Клієнт-менеджери” Кіровоградської філії ПриватБанку. - А це і швидкість обслуговування клієнтів, і можливість швидкого розпізнавання фальшивих купюр. Наші новенькі Глорії можуть все: і рахувати, і сканувати, і розпізнавати фальшивки, ну, хіба що не вишивають хрестиком):”.

Тепер касирам не потрібно витрачати час на сортування грошей, унікальна технологія пристроїв дозволяє сканувати банкноти різного номіналу та одночасно забезпечити їх перерахунок. Наразі, касир має можливість перевіряти кожну купюру одночасно з обох сторін, без застосування додаткової техніки. Така технологія дозволяє не тільки підвищити продуктивність праці, а й на найвищому рівні зберегти чистоту національної валюти за допомогою детекції фальшивих банкнот.

На моніторі GLORY одночасно відображається інформація про кількість купюр, їх номінал та загальна сума у будь-якій валюті. Опція автоматичного перекидання інформації на комп’ютер дозволяє касиру зекономити час на ручному введенні даних під час зарахування виручки клієнтів.

Наразі, нові технології, автоматизація усіх процесів роботи забезпечать гарний настрій касирів, яким вони обов’язково поділяться з усіма клієнтами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool