ПриватБанк розшукує 75-тисячного пенсіонера Кіровоградщини

Грудень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Як свідчить статистика, на Кіровоградщині 74,9 тис. громадян поважного віку або кожен четвертий житель області, обрали ПриватБанк для отримання пенсій.

Усі пенсіонери, які оформлять пенсійну картку у будь-якому відділенні ПриватБанку Кіровоградщини найближчим часом мають шанс стати 75 тисячним пенсіонером та отримати цінні призи і подарунки.

“Ми звірили наші статистичні дані з даними обласного управління Пенсійного фонду України і тепер будемо чекати, хто ж стане ювілейним 75-тисячним клієнтом пенсійного віку, - розповідає Наталія Титаренко, керівник напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Спільно з нашими клієнтами, що вже давно стали і нашими друзями, ми готуємо цінні призи та подарунки ювілярам, а їх буде декілька. Враховуючи, що визначити з точністю до хвилини та однієї картки переможця технічно неможливо, ми вирішили провести лототрон і чесно визначити 5 переможців з тих, хто відкриє пенсійні рахунки у будь-якому відділенні ПриватБанку на Кіровоградщині найближчим часом”.

З 1994 року щорічно ПриватБанк виправдовує довіру своїх клієнтів та обирається конкурсною комісією Пенсійного фонду України по відбору банків уповноваженим обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги.

ПриватБанк  націлений зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим. До послуг клієнтів спрощена процедура оформлення пенсійної картки.  Усі формальності – оформлення документів, передача їх до Пенсійного фонду і т.д.  виконують банкіри. Клієнту потрібно прийти до відділення лише один раз, щоб забрати банківську  картку та підписати договір. Наразі працівники ПриватБанку можуть  здійснювати доставку пенсійних карток додому тим клієнтам, які обмежені в пересуванні. До речі, можна випустити і безкоштовну додаткову карту за дорученням, яке можна отримати у сільраді. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool