ПриватБанк розширює на Кіровоградщині мережу самообслуговування

Червень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

ПриватБанк ввів в експлуатацію банкомат і термінал самообслуговування (ТСО) у Кропивницькому по вул. Кропивницького, 4 у магазині Файно Маркет (біля Полтавського ринку). 

Тепер у жителів мікрорайону Полтавський є повноцінна зона самообслуговування та можливість отримувати банківські послуги біля власного будинку.

Кожен банкомат та ТСО ПриватБанку мають функції справжнісінького міні-відділення та надають можливість здійснювати майже всі банківські операції від зняття готівки до оплати будь-яких платежів чи послуг, в тому числі і комунальних. Тут можна швидко поповнити мобільний телефон та здійснити грошові перекази, а ще - вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і навіть змінити пін-код картки чи фінансовий номер телефону.

“Неодноразово до філії звертались жителі цього мікрорайону з проханням про встановлення банкомату та терміналу самообслуговування, - розповідає Марина Сліпченко, керівник напрямку “Розвиток і контроль банкоматної і термінальної мережі” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Бажання клієнтів - закон для нас, тому і розмістили наше міні- відділення у найзручнішому та найдоступнішому місці мікрорайону. Хочу нагадати всім, що у банкоматах та терміналах самообслуговування ПриватБанку можуть отримувати послуги власники карток і інших українських банків”.

Такі міні-відділення ПриватБанку допоможуть дізнатися баланс коштів на картці, баланс рахунку Бонус Плюс, отримати виписку за карткою та навіть змінити ПІН-код картки чи фінансовий телефон. Тут, крім зняття готівки та оплати комунальних платежів, можна здійснити грошові перекази, з картки на картку, відкрити депозит, поповнити вклад, отримати виписку за вкладом чи про наявність заборгованості за кредитом, підключити або відключити послугу SMS-інформування, поповнити мобільний телефон, придбати ваучер поповнення Skype, оплатити Інтернет тощо. Саме через банкоматну мережу клієнти ПриватБанку здійснюють благодійні внески - допомога армії, дітям, постраждалим від лих чи аварій. Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карток.

Кіровоградська філія ПриватБанку постійно збільшує мережу банкоматів та ТСО на території області, орієнтуючись на побажання клієнтів та вкотре підтверджуючи звання найтехнологічнішої та найсучаснішої фінансової установи України, що постійно удосконалюється та розвивається.

Сьогодні у банкоматній мережі Кіровоградщини працюють 180 банкоматів ПриватБанку, 69 з яких - безпосередньо у обласному центрі та 270 терміналів самообслуговування, 117 з яких - у Кропивницькому. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool