ПриватБанк розширює географію встановлення банкоматів на Кіровоградщині

Січень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Жителі смт Капітанівка Новомиргородського району отримали цілодобовий доступ до майже всього спектру банківських послуг. Нещодавно у селищі по вул.Постишева, 6 встановлено вуличний банкомат ПриватБанку, який має функції справжнісінького міні-відділення.

Кіровоградська філія ПриватБанку постійно збільшує мережу банкоматів на території області, орієнтуючись на побажання клієнтів та вкотре підтверджуючи звання найтехнологічнішої та найсучаснішої фінансової установи України, що постійно удосконалюється та розвиваться.

“Ми завжди орієнтуємось на бажання клієнтів, які хочуть отримувати найсучасніші банківські послуги вчасно, швидко та у зручному місці, - розповідає Марина Сліпченко, керівник Направлення Розвиток і контроль банкоматної та термінальної мережі Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Тому і розмішуємо наші банкомати та термінали не лише в обласному центрі. Не залишаються поза увагою районні центри та невеликі селища. Ми ретельно плануємо та продумуємо розміщення банкоматів у найзручніших місцях - супермаркетах, біля зупинок громадського транспорту, найбільших підприємств тощо”.

Сьогодні банкомати ПриватБанку встановлено у найвідділеніших містах Гайворон, Благовіщенське та смт Завалля, Устинівка та Онуфріївка.

В банкоматах ПриватБанку можна зробити грошовий переказ Western Union, PrivatMoney, з картки на картку. Кожен клієнт може відкрити рахунок як для фізичної так і юридичної особи, зручно та швидко виконати операцію за депозитним вкладом: відкрити депозит, поповнити вклад, отримати виписку за вкладом чи про наявність заборгованості за кредитом, підключити або відключити послугу SMS-інформування, поповнити мобільний телефон, придбати ваучер поповнення Skype, оплатити Інтернет, оплатити домашній телефон та навіть штрафи ДАІ. Саме через банкоматну мережу клієнти ПриватБанку здійснюються благодійні внески - допомага армії, дітям, постраждалим від лих чи аварій. А ще можна замовити косметичні продукти, модем PEOPLEnet та навіть квитки: на потяг, літак, футбол чи баскетбол. Банкомати ПриватБанку допоможуть дізнатися баланс коштів на картці, баланс рахунку Бонус Плюс, отримати виписку за карткою та навіть змінити ПІН-код картки чи фінансовий телефон.

У Кіровоградській області працює понад 180 банкоматів, 323 термінали самообслуговування, 58 відділень, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії — по просп. Соборному,122 (центральний офіс) та по просп.Соборному,77, у Світловодську - вул.Героїв України,58


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool