ПриватБанк оголосив нагороду 100 тис. грн за затримання грабіжників

Липень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

ПриватБанк виплатить винагороду в розмірі 100 000 грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили збройний напад на інкасаторський автомобіль банку в Куп'янську (Харківська обл.).

Як повідомили в службі безпеки банку, об 11:05 під час планової інкасації торгової точки на інкасаторський автомобіль ПриватБанку було скоєно збройний напад двома невідомими злочинцями, озброєними стрілецькою зброєю. Погрожуючи зброєю, злочинці змогли заволодіти транспортним засобом, який через 2 хвилини було виявлено співробітниками СБ банку та поліції недалеко від місця злочину.

Водій та екіпаж інкасаторського автомобіля не постраждали. За даними СБ банку, з інкасаторського авто викрадено 2,4 млн грн у банкоматних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників уникнути відповідальності.

«Завдяки злагодженим діям служби безпеки банку та поліції через 2 хвилини після скоєння злочину в регіоні було оголошено розшук злочинців, – зазначає керівник служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – Співробітники служби інкасації банку запобігли застосуванню грабіжниками зброї в житловому кварталі міста, а численні докази дають можливість розслідувати злочин по гарячих слідах».

За будь-яку інформацію про злочинців, що допоможе швидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду в розмірі 100 000 грн. Передати інформацію в банк можна за телефонами: (056) 716-35-02, (067) 565-12-34, через e-mail: dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

У рамках програми «ПриватБанк проти злочинності» банк гарантує винагороду за інформацію, яка сприятиме розкриттю будь-якого злочину, вчиненого проти банку – від збройного нападу на відділення до отримання кредиту за фальшивим паспортом. За останні два роки 95% злочинів були розкриті протягом декількох днів після скоєння.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool