ПриватБанк не залишить Кіровоград без води

Серпень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

ПриватБанк збільшить обсяги кредитування Кіровоградського водоканалу.

Як повідомили в банку, рішення про збільшення раніше виділеної ОКПП «Дніпро-Кіровоград» кредитної лінії до 5 млн грн дозволить підприємству забезпечити безперебійне водопостачання обласного центру та великих міст області, закупівлю необхідних матеріалів та обладнання, а також впровадження сучасної системи оплати за послуги.

"Для підприємств житлово-комунальної сфери залучення банківських кредитів на найдоступніших умовах - це унікальна можливість, що дозволяє оновлювати мережі і провести необхідні заходи з підготовки до зими, - говорить генеральний директор ОКПП "Дніпро-Кіровоград" Роман Ілик. - Крім того, за багато років співпраці з банком нам вдалося запропонувати споживачам зручну і просту систему оплати за послуги".

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування економіки, до кінця року на кредитування українських підприємств ПриватБанком виділено більше 10 мільярдів гривень. На сьогоднішній день доступними кредитами банку вже користуються понад 255 тисяч компаній і підприємств.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool