ПриватБанк не залишить Кіровоград без питної води

Травень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1632 | Коментарі: 0

ПриватБанк надав одному з найбільших українських водоканалів - ОКПП «Дніпро- Кіровоград» - овердрафтовий кредит обсягом 3 млн грн.

Як повідомили в банку, використання оперативного фінансування дозволить підприємству забезпечити короткотермінове кредитування для розрахунків з постачальниками, виплати заробітної плати та сплати податків.

"Основне завдання підприємств житлово -комунальної сфери - стабільність та безперебійність у наданні послуг населенню. Залучення банківських кредитів на найдоступніших умовах - це унікальна можливість, що забезпечить саме ці умови нашої роботи, - говорить генеральний директор ОКПП "Дніпро-Кіровоград" Роман Ілик. - Крім того, завдяки багаторічній співпраці з ПриватБанком ми освоїли ряд сучасних технологій, за допомогою яких пропонуємо споживачам сучасні та зручні системи оплати за послуги".

“Нашим основним завдання є надання фінансової підтримки підприємствам регіону, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Отримати доступний кредит у банку може будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює прозора і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта”.

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування економіки, кредитами банку вже користуються понад 146 тисяч компаній і підприємств.

Обласне комунальне виробниче підприємство (ОКВП) "Дніпро-Кіровоград" належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області, засновником якого виступає Кіровоградська обласна рада. Основним напрямком діяльності підприємства є централізоване водопостачання та водовідведення. ОКВП "Дніпро-Кіровоград" - цілісний майновий комплекс (гідротехнічні споруди і трубопроводи магістрального районного водопроводу “Дніпро-Кіровоград” та водопровідно-каналізаційні споруди і мережі міст Світловодська, Олександрії, Знам’янки, Кіровограда і селищ міського типу Димитрово та Пантаївка), який обслуговують Світловодське, Олександрійське, Знам’янське та Кіровоградське водопровідно-каналізаційні господарства (ВКГ). Підприємство забезпечує питною водою міста обласного підпорядкування, прилеглі сільські населені пункти, де мешкає біля 500 тисяч жителів і зосереджено 70% всього виробничого потенціалу Кіровоградської області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool