ПриватБанк допоможе кропивничанам зекономити на папері

Жовтень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 710 | Коментарі: 0

Починаючи з 2010 року, щорічно кожен четвертий четвер жовтня відзначається Міжнародний день без паперу. 

ПриватБанк пропонує кропивницьким підприємцям згадати про економію і екологію та долучитися до сервісу “Paperless”.

Безкоштовний сервіс “Paperless” - унікальна пропозиція ПриватБанку для компаній та підприємців з обміну документами між собою в електронній формі. Сервіс допоможе легко підписувати за допомогою електронно-цифрового підпису та зберігати свої договори, акти та інші документи в електронній, а не паперовій формі. Наразі сервіс повністю відповідає українському законодавству - відповідно до Закону “Про електронно-цифровий підпис”, документи, підписані за допомогою ЕЦП, мають таку ж юридичну силу, як паперові з підписом і печаткою.

Перехід з паперового на цифровий документообіг корисний і навколишньому середовищу, і також бізнесу. Адже в такому разі компанія витрачає менше ресурсів на обладнання для друку, а це, повірте, в глобальних масштабах - величезні гроші. Само собою, паперова документація ніколи не зникне, але перехід більшої її частини в цифрову середу значно спростить роботу підприємств.

“Наше управління співпрацює з сільськогосподарськими підприємствами по всій області, надаючи послуги зрощування полів, - розповідає Ярослав Руднік, директор кропивницького міжрайонного управління водного господарства. - Для підписання договорів фермерам необхідно їхати у Кропивницький, витрачати час, гроші на пальне тощо. Сьогодні, завдячуючи ПриватБанку, ми пропонуємо їм підписувати документи за допомогою електронно-цифрового підпису, вдома чи офісі, не гаючи ні нашого, ні свого дорогоцінного часу”.

“Paperless дуже простий у використанні, нагадує звичайну електронну пошту. Відмінність у тому, що він працює лише з документами у форматі pdf та дозволяє їх підписувати за допомогою ЕЦП, – розповідає Анатолій Махно, керівник відділення №21 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Сервіс чудово співпрацює з цифровими підписами усіх основних АЦСК України, таких як: ДФС, Мінюст та ПриватБанк. А скористатись послугою може будь-хто, хто мріє зекономити, використовуючи папір раціонально”.

“Вже не перший рік ми навчаємо наших клієнтів і підписуємо з ними кредитні договори та договори страхування лише через Paperless, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Це дуже зручно і для них, і для нас. Клієнти знаходяться в різних куточках області, для підписання договору їм потрібно було б долати сотні кілометрів до Кропивницького. Тепер же вони відкрили Paperless, прочитали умови договору і підписали. Я отримав повідомлення на пошту про підписання і безпосередньо в офісі швидко підписав документ. Беручи до уваги страховий договір, тут є ще й третя сторона підписантів - страхова компанія. Зібрати всіх в одному місці просто нереально і єдиний вихід - це доставка кур'єром. Уявіть, скільки потрібно коштів, часу і нервів”.

Нагадаємо, що якщо ви ще не маєте електронно-цифрового підпису, то можете його безкоштовно отримати за декілька хвилин через Інтернет-банк Приват24.

Як повідомила прес-служба банку, найбільшу економію паперу в банку дає система електронного документообігу. За середньої кількості затверджуваних у системі понад 2,5 млн документів на рік використання «паперової» технології потребувало б не менше ніж 325 тонн паперу (130 тисяч стандартних пачок розміром А4).

Також понад 20 тонн паперу ПриватБанк щорічно економить за рахунок впровадження електронного сервісу надання довідок і цифрової системи опрацювання вхідної кореспонденції – листів, звернень клієнтів. Активні користувачі Приват24 та мобільного банкінгу за рахунок відмови від паперових чеків і виписок економлять близько 131 тонни паперу на рік. А кожен другий клієнт банкомата або термінала самообслуговування банку, який відмовляється від друку паперового чека, щорічно економить 84 тонни паперу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool