Пріоритет у роботі міграційної служби Кіровоградщини

Серпень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Головним у роботі УДМС в Кіровоградській області є дотримання прав громадян на отримання якісних та своєчасно наданих адміністративних послуг у визначені законодавством терміни.

Найбільшим попитом користується отримання громадянами послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон. За 7 місяців цього року оформлено 17485 паспортів.
Територіальними підрозділами УДМС з початку року документовано паспортом громадянина України 12618 мешканців Кіровоградської області та вимушених переселенців.
На підставі заяв, які надійшли на адресу територіальних підрозділів УДМС в області, було прийнято рішень та оформлено 125 посвідок на тимчасове проживання, 179 дозволів на імміграцію в Україну, 402 посвідки на постійне проживання. Прийнято рішень про набуття громадянства України відносно 160 осіб.
Протягом 7 місяців 2015 року до місцевих бюджетів від сплати за надані адміністративні послуги надійшло 2 143 400 гривень.
Пріоритетним напрямком також залишається робота із застосування адміністративного законодавства щодо порушення паспортних правил громадянами України та протидії нелегальній міграції.
З початку року за порушення паспортних правил складено майже 6 тисяч адміністративних протоколів. Виявлено 207 іноземних громадян, які порушили правила перебування на території України, та притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 42 адміністративних протоколів складено на громадян України (ст. 205 КУпАП). Прийнято рішення відносно 30 нелегальних мігрантів про примусове повернення за межі України.

УДМС України в Кіровоградській області

На Кіровоградщині продовжують перевіряти заклади освіти
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool