Прикарпаття: напад на заступника начальника виправної колонії

Березень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

На Прикарпатті працівники Галицького райвідділу міліції та жіночої виправної колонії затримали чоловіка, який скоїв напад на заступника начальника виправної колонії. Зловмисник намагався передати з продуктами марихуану, замасковану в цукерки.

26-річний житель Косівського району приніс передачу, яка з вигляду не викликала зайвих підозр: солодощі, фрукти. Такі подарунки у жіночій в’язниці не рідкість. Під час огляду пакунків, міліціонери наткнулися на цукерки різних кольорів. Кмітливий молодик заховав «траву» в цукерку саме зеленого кольору. Та, як розповів начальник Галицького райвідділу підполковник міліції Олександр Крутий, сподівання на необачність правоохоронців виявилися марними. Працівники колонії одразу розпізнали наркотик. Під час затримання чоловіка, той вчинив опір. Схопивши пляшку від пива, розбив її, та намагався нанести тілесні ушкодження заступникові начальника виправної колонії. Правопорушника схопили, а в його особистих речах виявили ще і цигарки набиті марихуаною. Виявилося, хлопець вже раніше судимий, а з дівчиною познайомився в слідчому ізоляторі. Між молодими людьми зав’язався роман. Тепер ж, він прийшов привітати кохану зі святом весни. За словами начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків полковника міліції Валерія Шнуренка, правопорушника затримано. Віднині він має всі шанси зустрітися зі своєю дівчиною вже у місцях позбавлення волі. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за статтями КК 307, 309 та 345, згідно яких чоловікові загрожує ув'язнення на термін від трьох до семи років.

 

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool