Приходив до школи... вночі... щоб обікрасти

Червень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Працівники Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні крадіжок затримали непрацюючого раніше судимого жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До міськвідділу міліції із повідомленням про викрадення майна звернулася адміністрація місцевого навчального закладу. Після нічних візитів злодія працівники школи виявили пошкодженні вікна та відсутність близько десятка комп’ютерів і принтера, що знаходилися у комп’ютерному класі, а також телевізора і музичного центра.
У ході проведення низки заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочинів. Ним виявися 29-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки. З’ясувалося, що викрадене майно зловмисник продавав, а гроші витрачав на власні потреби.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Підозрюваний затриманий та перебуває в ІТТ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool