Прибули до Кіровограда 19 лейтенантів

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1287 | Коментарі: 0

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області вітало у своїх стінах випускників Харківського та Черкаського вишів системи ДСНС. Прибули до Кіровограда 19 лейтенантів.

Проходитимуть службу в підрозділах обласного Управління ДСНС і дві випускниці. Молодих фахівців розподілили до обласного центру та районів області, працюватимуть вони начальниками караулів та провідними фахівцями Управління та підпорядкованих підрозділів. До речі, усі випускники родом з Кіровоградщини та повернулися на малу Батьківщину, отримавши дипломи та офіцерські звання. Перебуваючи в Управлінні ДСНС, новоспечені фахівці ознайомилися з експозицією пожежно-технічної виставки-музею. Під час настановчої наради з напутнім словом до молодих рятувальників звернувся заступник начальника Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський, який побажав служити на благо українському народові та бути вірними обраній справі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool