При УМВС в Кіровоградській області відкрито дитячий футбольний клуб (ФОТО)

Червень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині напередодні Дня захисту дітей відбулось відкриття дитячо-юнацького міні-футбольного клубу «Олімп-юніор» для дітей працівників органів внутрішніх справ. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

На відкриття клубу «Олімп-юніор» завітав начальник УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Костянтин Пожидаєв. Він поздоровив маленьких гравців зі створенням футбольної команди та перерізав символічну стрічку. Від Костянтина Миколайовича юні футболісти отримали й першу футбольну форму та м’ячі.
На святі побували й кращі гравці Кіровоградського футбольного клубу «Зірка» Олександр Кочура та Андрій Порошен. Своїм наступникам професійні гравці подарували м’яч з автографами усіх гравців «Зірки» та рукавички воротаря.
На сьогоднішній день до складу міні-футбольного клубу «Олімп-юніор» увійшло 17 хлопців 1999-2000 років народження. Незабаром набиратиметься група з гравців 2005-2006 років народження. Тренування проходитимуть щодня на спортивному майданчику на базі УДАІ УМВС в області, взимку у СДЮШОР № 2. Тренуватимуть молодих спортсменів працівники міліції Олександр Співак, Тарас Чемирис та колишні гравці клубу «Зірка».
Згодом юні спортсмени представлятимуть міні-футбольний клуб «Олімп-юніор» на чемпіонах як обласних, так і всеукраїнських.

При УМВС в Кіровоградській області відкрито дитячий футбольний клуб (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool