Президент: З 1 травня доплати до пенсій для учасників війни збільшаться на 30-50 відсотків

Березень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

З 1 травня 2012 року доплати до пенсій для учасників війни збільшаться на 30-50%. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час виступу на урочистостях з нагоди 25-річчя заснування Організації ветеранів України.

«На часі – підвищення виплат ветеранам та інвалідам війни, осучаснення пенсій, що дасть нам можливість підвищити їхній розмір та посилити соціальний захист пенсіонерів, ветеранів військової служби, учасників війни та сімей померлих інвалідів війни. Відчутні зрушення у подоланні несправедливості по відношенню до цих заслужених людей почнуться вже у травні», - сказав Глава держави.

За словами Президента, інваліди війни до 1 травня також отримають близько 2 тисяч гривень одноразової допомоги, а з 1 липня на 184 гривні збільшаться пенсії для військових пенсіонерів.

«У наступних бюджетах ми продовжимо посилювати соціальний захист ветеранів війни та праці, військових пенсіонерів», – підкреслив Віктор Янукович.

Президент, окрім того, зауважив, що Уряд вже отримав низку доручень щодо державного регулювання цін на ліки, компенсацій втрачених заощаджень, стовідсоткового забезпечення інвалідів протезними виробами та інвалідними візками.

«Нинішні фінансові показники дають можливість стверджувати, що для реалізації нових соціальних ініціатив є відповідні джерела. Переконаний: крок за кроком, спираючись на реальне зростання економіки, ми досягнемо бажаного результату, забезпечимо гідні умови життя людей старшого покоління», - зазначив Глава держави. Він додав, що держава докладатиме всіх зусиль, щоб наші ветерани відчували постійну увагу та допомогу з боку влади.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool