Президент наголошує на необхідності збереження та створення робочих місць для людей з обмеженими можливостями

Червень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Під час засідання круглого столу, присвяченого обговоренню фінансово-господарського стану Кіровоградського навчально-виробничого підприємства Українського товариства сліпих та пошуку шляхів відновлення його виробництва, заступник голови обласної державної адміністрації Галина Пастух наголосила на необхідності збереження та активного створення нових робочих місць для осіб з обмеженими фінансовими можливостями.

На жаль, фінансово-господарська ситуація на підприємстві УВП УТОС не вселяє оптимізму. Підприємство протягом останніх років є збитковим, значні частини виробничих площ не використовуються, обладнання є морально застарілим, а продукція, що виробляється, не може конкурувати на ринку. Ці фактори загострює і наявна заборгованості із заробітної плати. Та однією із головних проблема, є відсутність керівника підприємства. Тож розглядаючи поточну ситуацію на підприємстві, учасники круглого столу обговорили також кандидатури тих, хто міг би очолити підприємство. На переконання заступника голови облдержадміністрації, це, найперше, має бути місцевий досвідчений, антикризовий управлінець, хто зможе організувати ефективний менеджмент, використати весь наявний матеріальний і ресурсний потенціал. Але головним повинно залишитися збереження, а в подальшому - створення нових робочих місць для осіб з обмеженими фізичними можливостями, для яких робота на підприємстві не лише додатковий заробіток, а ще і соціальна інтеграція у суспільство. За результатами обговорення учасники круглого столу зійшлися на думці рекомендувати центральному правлінню Українського товариства сліпих кандидатуру одного із депутатів Ленінської районної в м. Кіровограді ради. Нове керівництво оперативно визначить план розвитку і шляхи виходу із кризи підприємства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool