Презентація у міській раді

Травень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1965 | Коментарі: 0

Готуючись до  проведення міських конкурсів “Міні-містер, міні-міс Кіровоград 2011“ та “Дитина року 2011“ відділом сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради (начальник відділу Людмила Дорохіна) та агентством “Стиль-Моделс“ (керівник Тетяна Синєок) проведено презентацію учасників конкурсу засобам масової інформації, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Під час презентації кожний з 31 учасників конкурсу “Міні-містер, міні-міс Кіровоград 2011“ розповідали про себе – конкурсанти читали вірші, виконували пісні чи танці. Одночасно, відзначила Людмила Дорохіна, це була добра нагода членам журі особисто познайомитися з учасниками.

Сам конкурс “Міні-містер, міні-міс Кіровоград 2011“ відбудеться 3 червня в Кіровоградській обласній філармонії, повідомила Людмила Дорохіна. В цей же день будуть підведені підсумки міського конкурсу «Дитина року – 2011»

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool