Презентація у Кіровоградській міській раді

Січень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 1

11 січня у Кіровоградській міській раді відбулась презентація результатів дослідження пасажиропотоків та визначення пасажиромісткості і кількості транспортних засобів на маршрутах міста Кіровограда

У презентації взяли участь міський голова Олександр Саінсус,перший заступник міського голови Василь Дзядух, керівники транспортних підприємств обласного центру, представники засобів масової інформації.

Інформуючи про завершення науково – дослідницької роботи, керівник проекту професор кафедри “Експлуатація та ремонт машин” КНТУ Віктор Аулін відзначив, що в проведенні обстеження пасажиропотоку 19 жовтня 2011 року взяли учать 1600 студентів Кіровоградського національного технічного університету. Обстеження проводились в один день на 5 тролейбусних маршрутах, 38 маршрутах, які працюють в режимі маршрутного таксі та 15 маршрутах, що обслуговуються у звичайному режимі руху. Загалом оброблено 9 тисяч анкет.
За результатами обстеження визначено по кожному маршруту кількість перевезень, кількість пасажирів погодинно, стан міграції пасажирів по мікрорайонах міста, обраховано фактичну кількості перевезених пасажирів, у тому числі пільгових категорій.
Міський голова Олександр Саінсус визнав проведене дослідження грунтовним і надзвичайно важливим для територіальної громади.
Вперше з 1978 року в Кіровограді науковим шляхом проведено дослідження пасажиропотоків, наголосив Олександр Саінсус, - і тепер завдання робочої групи з формування маршрутної мережі автобусних маршрутів, управління розвитку транспорту та зв’язку ефективно скористатись цими результатами масштабної науково – дослідної праці. Отримані графіки і таблиці – це інструмент, з допомогою якого має бути створена якісно нова модель маршутної мережі міста Кіровограда, де б були збалансовані зручність для пасажирів і економічна рентабельність для перевізників.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool