Презентація «Талант -це наполеглива праця».

Квітень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 2936 | Коментарі: 0

4 квітня 2012 року о 12.00 год. відбудеться презентація книг Михайла Скакуна «Там, де Ятрань круто в’ється» та Вадима Пеунова «Помста знехтуваних богів», «Таке коротке довге життя».

Місце проведення: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка, 2-й поверх, відділ мистецтв

Мета: популяризація української книги, творчості письменників-земляків.

Організатори: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка, Обласна організація Національної спілки письменників України

У заході беруть участь:
Микола Янковський - народний депутат України, Герой України;
Володимир Карпій - помічник народного депутата України М.Янковського;
Станіслав Бондаренко – член Національної спілки письменників України, лауреат міжнародних та всеукраїнських премій ім. А. Чехова, ім. М. Волошина та ім. Б. Нечереди, заступник редактора газети «Літературна Україна» – автор передмови до книги М. Скакуна «Там, де Ятрань круто в’ється»;
Василь Бондар – голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України.

В рамках заходу відбудеться передача 60 примірників книги М.Скакуна «Там, де Ятрань круто в’ється» Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка та бібліотекам області.

Книга «Там, де Ятрань круто в'ється» — друге видання творів прозаїка з Кіровоградщини Михайла Скакуна. Перше видання — повість та оповідання під загальною назвою «Журавлики» — отримало схвальну оцінку з боку критиків і фахівців українського слова. Після виходу «Журавликів» творчість Михайла Скакуна набрала загальноукраїнського звучання. Справді, проза автора з її яскравими тонами і барвами природи, з її глибиною і щирістю почуттів, з її наповненістю соками рідної землі, дарує радість та відчуття неповторності часу і водночас його оптимістичної вічності.
В народі кажуть: «У житті –як на довгій ниві…» У це коротке народне прислів’я вкладено споконвічне бажання людини розібратися: що таке життя, чому воно, вбираючи в себе так багато нелегко прожитих років, для вічності стає ледь помітним спалахом у непроникній темряві безмежного Космосу людського буття. На ці та багато інших питань і намагається відповісти у своїх книгах відомий український прозаїк Вадим Пеунов.
Друге видання творів Михайла Скакуна «Там, де Ятрань круто в’ється», «Журавлики» та книги Вадима Пеунова «Таке коротке довге життя» і «Помста знехтуваних богів» видані за організаційної та фінансової підтримки народного депутата України, Героя України Миколи Андрійовича Янковського.
І

нформаційний партнер Інтернет видання «Fotoinform»

Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка за адресою:
м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15
тел.: 22-66-01, 095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна
095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool