Нова прем’єра від кіровоградських лялькарів

Листопад 07, 2014 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

У найближчі вихідні Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців і гостей міста на перегляд прем’єрної вистави «Вовк і семеро козенят» за п’єсою Олесі Ємельянової.

Свою нову роботу лялькарі присвятили 75-річчю від дня заснування рідного театру.
За замислом режисерів-постановників, заслуженої артистки України Вікторії Ставріаніді-Стогодюк та Евеліни Новопашеної, повчальна казка з відомим сюжетом створена в жанрі мюзиклу. Композитор, Володимир Бабіюк, з яким лялькарі вже неодноразово мали вдалу творчу співпрацю, написав гарну оригінальну музику.
Головні персонажі - Вовк, Коза, козенята, Півень, Хом’як – виконані в системі паркетної ляльки (постійним відвідувачам театру вона знайома за найулюбленішим героєм інтерактивної казки «Бука» - кумедним Вовком). Над сценічним рішенням вистави працювала художник-постановник Оксана Шарій.
Усі ролі виконують молоді актори – Інна Кущ, Олена Бєляєва, Максим Борисов та Іван Кучерук. Вистава розрахована на дитячу категорію від 5 років, але виконавці запевняють, що цікаво буде навіть дорослому глядачу, тому запрошують відвідати театр цілою родиною.

8 і 9 листопада о 12.00 годині митці з нетерпінням чекатимуть перших глядачів.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool