Представників ОКВП "Дніпро-Кіровоград" привітали із річницею заснування

Травень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

В обласному центрі відбулися урочистості з нагоди 125-річчя заснування на Кіровоградщині водопровідного господарства. Представників обласного комунального виробничого підприємства "Дніпро-Кіровоград" вітали в академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького

В урочистостях взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Водопостачання на території сучасної Кіровоградщини було започатковано 125 років тому – у травні 1893 року, коли відкрили новозбудований міський водопровід, що обслуговував центральну частину сучасного обласного центру. Нині ОКВП «Дніпро – Кіровоград» забезпечує цілодобове водопостачання в містах Кропивницький, Знам’янка, Олександрія та Світловодськ і є найбільшим підприємством житлово-комунального господарства області.

Вітаючи представників ОКВП "Дніпро-Кіровоград" із річницею заснування, Сергій Коваленко зазначив:"Сьогодні ми вже не уявляємо свого життя без водопостачання. Багато змінилося за 125 років: оновлено технології, побудовано водогін, у помешкання жителів області надходить вода із Дніпра. П'ять років тому окремі водоканали об'єдналися в один потужний обласний водоканал. Створення цього великого підприємства – дуже важливий крок. Нині в реконструкцію нашого водопровідно-каналізаційного господарства вкладаються значні кошти Світового банку".

Посадовець подякував працівникам водопровідно-каналізаційного господарства області за надзвичайно важливу роботу із забезпечення жителів Кіровоградщини водою. Разом з головою обласної ради Олександром Чорноіваненком Сергій Коваленко вручив кращим працівникам і ветеранам галузі грамоти та подяки.

Представників ОКВП "Дніпро-Кіровоград" також привітав президент Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства “Укрводоканалекологія” Дмитро Новицький, керівництво міськради Кропивницького та департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Після закінчення урочистостей відбувся святковий концерт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool