Представники Європейського економічного та соціального комітету планують реалізувати проект на Кіровоградщині

Лютий 22, 2018 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

В області з робочим візитом перебуває делегація Європейського економічного та соціального комітету (ЄЕСК) у складі 30-го президента комітету Анрі Малосса та представників пілотного проекту допомоги регіонам України "Ріджионс Піпл Прожектс" Дмитра Корбута та Владислава Шипінського. Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів робочу зустріч із членами делегації ЄЕСК.

Делегація завітала на Кіровоградщину з метою вивчення ситуації в нашому регіоні для подальшого впровадження на території області вищезазначеного проекту.

Він, зокрема, передбачає надання допомоги в налагодженні взаємовідносин органів місцевого самоврядування з місцевим бізнесом і в подальшому реалізацію конкретних інфраструктурних та соціальних проектів із залученням інвестицій міжнародних донорів. Кінцева мета – розвиток бізнесу, покращення рівня життя населення та інтеграція регіону в європейський економічний простір.

Під час зустрічі з делегацією ЄЕСК голова облдержадміністрації коротко охарактеризував соціально-економічний потенціал області та підкреслив: "Для мене, як для керівника регіону, важливо створити сприятливі умови для розвитку бізнесу. Також серед пріоритетів – реалізація різних соціальних проектів. У цих питаннях ми вже маємо чималий досвід роботи з міжнародними партнерами". Сергій Кузьменко також висловив сподівання на подальшу взаємовигідну співпрацю з представниками делегації. "Ми готові допомагати вам у різних площинах – і щодо налагоджування економічних зв’язків і в реалізації гуманітарних та соціальних проектів", – підкреслив голова облдержадміністрації.

Нині делегація проводить пошук регіону для запуску пілотного проекту, де буде впроваджуватися європейський досвід. Однією із таких територій розглядають місто Новомиргород, тому у робочій зустрічі взяв участь і його міський голова Ігор Забажан. Після обговорення в облдержадміністрації перспектив реалізації проекту на Кіровоградщині, делегація відвідала Новомиргород для більш конкретного обговорення етапів подальшої співпраці. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool