Представники від Кіровоградщини взяли участь у відкритому чемпіонаті з багатоборства зі службовими собаками

Жовтень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

Змагання відбулися 15 жовтня на Сумщині. Серед 30 учасників із 10 областей України Кіровоградську область представляла 17-річна Єва Солоніна разом зі службовим собакою – німецькою вівчаркою на ім’я Джек.

Підтримували дівчинку її наставники – начальник кінологічного центру при управлінні Нацполіції області Артем Матвєєв та інспектор управління превентивної діяльності ГУНП Євген Бевзенко.

За програмою чемпіонату службові собаки під керівництвом юних кінологів змагалися у багатоборстві. Вихованці повинні були подолати смугу перешкод, продемонструвати виконання загального курсу дресирування, затримати умовного порушника.
Враженнями від перших у своєму житті змагань серед юних кінологів ділиться й головний на цьому чемпіонаті наставник 6-річної вівчарки – Єва Солоніна.

«Сказати відверто, залишилася дуже задоволена від того, як виступив наш службовий собака Джек. Думаю, він відчуває, як я в нього вірю і люблю, тому не підвів та показав дуже хороший результат. Будемо тренуватися і надалі, бо залишати кінологію не планую. Зараз навчаюся в Київському Національному університеті імені Шевченка за фахом «фундаментальна хімія» і, за наявності вільного часу, продовжуватиму тренування зі своїм вихованцем. Наступного разу плануємо «заробити на двох» диплом переможця», – запевняє дівчина.

А поки юний фахівець із кінології опановує «ази науки», її чотирилапий друг продовжує «службу» в поліції, працюючи за напрямком –пошук наркотичних речовин. Його завдання – допомога поліцейським у боротьбі зі злочинністю, з яким службовий пес продовжує справлятися блискавично.

Сектор комунікації поліції Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool